Week 8

8 april 2021

We gaan het dagboek afsluiten. De pups zijn inmiddels naar de nieuwe baasjes.
Het waren 8 leuke weken. Alles is naar wens verlopen en het was een aangenaam nestje.
Een paar pups zijn naar een gezin gegaan, die al een oudere hond van ons hebben. Dat is altijd leuk voor de pup, want hij heeft meteen al een speel- en opvoedkameraadje. Ook deze keer hebben we weer enthousiaste en leuke baasjes voor de pups kunnen selecteren.
Zodra ik de foto’s heb van de fotoshoot, zal ik nog een album aanmaken en dit vermelden op mijn hoofdsite.
Ik wens alle pups een hele fijne toekomst en goede gezondheid toe bij de nieuwe baasjes. Ik heb heel veel genoten van jullie puppystreken!

3 april 2021

Wij wensen jullie heel fijne paasdagen!

31 maart 2021

Het laatste album staat online.
We zijn aan de laatste week bezig, voordat de pups dit weekend naar de nieuwe baasjes gaan.
Gisteren hebben we een fotoshoot gehad en dat was een hele opgave om de pups goed voor de camera te krijgen. Toen ze uitgerend waren in de tuin en al weer moe werden, ging het allemaal makkelijker.
Alvast heel erg bedankt aan Lorena van LM Equine Photography. Samen met onze schoondochter Els en nog een hulp is het allemaal goed verlopen en tevens was het een goede socialisatie voor de pups, want iemand die op de grond ligt om foto’s te maken is wel heel interessant, dus regelmatig kwam een pup de lens even vuil maken met zijn neusje :)))
Zodra ik de foto’s krijg, zal ik die nog in een album doen en delen met jullie.
De pups mogen nu ook in de grote tuin onder toezicht en daar ravotten ze, totdat ze weer in slaap vallen.
We zijn dan ook zo blij met dit mooie weer.
Een paar pups zijn al met de auto mee geweest. Ik moest tanken, dus even een paar bengeltjes in de auto mee genomen. Op de heenweg natuurlijk gekrijs, de terugweg al rustig. Ging dus eigenlijk super goed.